develop your own website

els Brancs

Restaurant de cuina Mediterrània davant el mar a Roses


El restaurant insigne de l'Hotel Vistabella els ofereix una renovada proposta adaptada a tots els paladars en la qual la qualitat del producte és la nostra màxima prioritat.

Els Brancs torna a obrir les portes després d'un any d'obligada aturada a causa de la situació de la Covid-19. Torna reinventat, deixant enrere una bonica etapa d'alta cuina d'autor per oferir-nos a partir d'ara una cuina essencialment mediterrània amb l'objectiu d'oferir una carta variada i sorprenent. 

El restaurant està situat a la terrassa principal de l'hotel, ens ofereix l'oportunitat de gaudir d'un espai únic, singular i romàntic amb unes meravelloses vistes a la Mediterrània. Ens presenta una proposta gastronòmica basada en el màxim respecte als productes de la mar i de la terra. Una cuina senzilla que fuig dels artificis per no emmascarar la seva qualitat. 

Els Brancs posa a la seva disposició el seu amplíssim celler, un espai preciós en què dormen més de 2000 ampolles dels millors vins, caves i xampanys nacionals i internacionals, que farà les delícies dels més sibarites i que ens encantarà poder ensenyar-li. 

Una experiència culinària que esperem que estigui a l'altura de les seves expectatives i que l'animem que culmini en la zona chill-out del Blue Bar de l'hotel amb un còctel d'autor de la nostra famosa carta, gaudint de les vistes des de la terrassa i del so de les onades del mar.

Obert de 13:00 a 15:00 i de 20:00 a 22:30 hores.
Dilluns i Dijous tancat al migdia.

© Copyright 2021 Hotel Vistabella - All Rights Reserved
Avenida Díaz Pacheco 26 - 17480 Roses (Girona) - Costa Brava
Tel: +34 972 256 200 - info@hotelvistabella.com - www.hotelvistabella.com